SEMINARER DER ER TIL FOR AT INSPIRERE

 

I Rootz har vi en vision om at sætte en ny dagsorden inden for rekruttering og fastholdelse i Danmark. 

 

Derfor er vi passionerede om at dele ud af vores viden på to inspirationsseminarer om rekruttering og fastholdelse, da vi ønsker at bidrage til, at I kan lykkes med at rekruttere dygtige kandidater – og fastholde dem! Det er grunden til, at vi gør det gratis. 

 

Inspirationsseminarer om Rekruttering & Fastholdelse

- Få udfordret din viden

Hos Rootz tror vi på, at vores investering i at levere undervisning i høj kvalitet på sigt kommer igen, når vi formår at gøre en forskel for jer på inspirationsseminarerne.

  

Deltag på vores seminar for at få de nye perspektiver og konkrete værktøjer til, hvordan du effektivt og succesfuldt håndterer rekruttering og fastholdelse af nye medarbejdere. Der er 10 pladser pr. seminar.

 

Alle inspirationsseminarer bliver afholdt i et samarbejde mellem mind og Rootz, som begge er en del af Mind Group A/S.

 

Rekruttering - bliv klogere på performancebasereret rekruttering

Få indblik i hvordan kandidatmarkedet ser ud i dag, hvorfor du ikke får ansøgninger fra “de rigtige” kandidater og hvordan du kan tiltrække og aktivere passive, dygtige kandidater i et overophedet marked. Få viden om, hvorfor den generelle rekrutteringsproces kun har en effekt på 57-61% og hvordan du ændrer det. Og meget andet, der kan rykke dig på din rekrutteringsindsats.

 

Du får tre konkrete værktøjer, som du direkte kan tage med herfra og implementere i din egen rekrutteringsproces. Vi garanterer, at det vil løfte både mængden af kvalificerede ansøgere, og gøre det lettere for kandidaten at vælge dit job.

 

Praktiske informationer
Der serveres kaffe, vand, kage og frugt fra kl. 13.15, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre deltagere. Selve inspirationsseminaret starter kl. 13.30. 

 

Tid og sted
København 25. september kl. 13.30-16.00
Aarhus 31. oktober kl. 13.30-16.00

 

KøbenhavnOffice Hotel Valby, Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Aarhusmind A/S, Store Torv 7, 2. sal, 8000 Aarhus C

Fastholdelse af kernemedarbejdere

Vi giver et indblik i, hvordan ser kandidatmarkedet ud i dag og hvor mange passive kandidater der reelt er jobsøgende. Hvorfor siger medarbejdere deres job op? Hvad får de bedste medarbejdere til at blive? Er dine medarbejdere ambassadører, loyale eller på vej væk?

Og hvad kan du konkret gøre for at fastholde dine medarbejdere?

 

Udover at inspirere dig på ovenstående, får du tre konkrete værktøjer med hjem, der direkte kan hjælpe med at fastholde de medarbejdere, som du har ansat i dag.

 

Praktiske informationer

Der serveres kaffe, vand, kage og frugt fra kl. 13.15, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre deltagere. Selve inspirationsseminaret starter kl. 13.30. 

 

Dato og sted

Aarhus 26. september kl. 13.30-16.00

København 30. okt. kl. 13.30-16.00

Aarhus 28. november kl. 13.30-16.00

 

KøbenhavnOffice Hotel Valby, Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Aarhusmind A/S,  Store Torv 7, 2. sal, 8000 Aarhus C

Inspirationsseminar | rootz | rekruttering | onboarding | fastholdelse | IT-branchen Salg Økonomi
ROOTZ Rekruttering